Garden across the width

Deurne

Project: From the centrally located conservatory one has a wonderful overview of the garden. To the right there is calmness, to the left the seating areas on the terrace invite you to enjoy yourself. This part of the garden is illuminated contrastful, because there is a lot to see. The indoor swimming pool and the carp pond are fringed by borders full of flowers. Inside and outside merge into each other, as it were. The terrace seems to be lifted by the light. The lighting becomes more diffuse and less exuberant towards the quiet part of the garden. This creates different atmospheres across the full width of the garden.

Client: Private

Garden design: Van Mierlo Tuinen, Deurne

Execution: Stefan Douven Tuinen, Deurne

Realization: 2019

Photography: Marije Zuidweg